Wróć do centrum prasowego

Informacje prasowe Klientów

Nawyki wspomagające odporność i efektywność pracowników zyskują na znaczeniu

Nawyki wspomagające odporność i efektywność pracowników zyskują na znaczeniu

5 głównych błędów popełnianych przez pracujących Polaków. Wyniki badania

Główne błędy żywieniowe obniżające efektywność zawodową Polaków

Główne błędy żywieniowe obniżające efektywność zawodową Polaków

Jak zintegrować rozproszony w pandemii zespół pracowników?

Jak zintegrować rozproszony w pandemii zespół pracowników?

Pracownicy nie lubią jeść śniadań samotnie na home office. Wyniki badania

Jak praca zdalna zmieniła masę ciała, nawyki i potrzeby Polaków w ciągu ostatniego roku. Raport z badania

Integracja pracowników w domowej kuchni? Team building ewaluuje w czasie pandemii

Konsekwencje pracy zdalnej dla Polaków. Wyniki badania

Na home office pozwalamy sobie na więcej niezdrowego jedzenia. Wyniki badania

Firmowa integracja potrzebna od zaraz. Wyniki badania

Firmowa integracja potrzebna od zaraz. Wyniki badania

Kiedy firmy wrócą do pracy stacjonarnej? Wyniki badania

Jak pracodawca może wesprzeć kiedy pojawia się wypalenie zawodowe?

Jak pracodawca może wesprzeć kiedy pojawia się wypalenie zawodowe?

Pułapki biurowego żywienia. Jak ich uniknąć radzi dietetyk

Pułapki biurowego żywienia. Jak ich uniknąć radzi dietetyk

Czy praca w biurze jeszcze czymś nas kusi? Wyniki badania

Czy praca w biurze jeszcze czymś nas kusi? Wyniki badania

Biuro czy home office – jakie środowisko pracy preferują polscy pracownicy? Wyniki badania

Jak jesz, tak pracujesz

Jak jesz, tak pracujesz

44