Informacje prasowe
Materiały dla mediów
Kontakt
Wróć do wszystkich klientów
Informacje prasowe
Nawyki wspomagające odporność i efektywność pracowników zyskują na znaczeniu
29.12.2022
5 głównych błędów popełnianych przez pracujących Polaków. Wyniki badania
29.12.2022
Główne błędy żywieniowe obniżające efektywność zawodową Polaków
29.12.2022
Jak zintegrować rozproszony w pandemii zespół pracowników?
29.12.2022
Pracownicy nie lubią jeść śniadań samotnie na home office. Wyniki badania
29.12.2022
Integracja pracowników w domowej kuchni? Team building ewaluuje w czasie pandemii
29.12.2022
Jak praca zdalna zmieniła masę ciała, nawyki i potrzeby Polaków w ciągu ostatniego roku. Raport z badania
29.12.2022
Konsekwencje pracy zdalnej dla Polaków. Wyniki badania
29.12.2022
Na home office pozwalamy sobie na więcej niezdrowego jedzenia. Wyniki badania
29.12.2022
Firmowa integracja potrzebna od zaraz. Wyniki badania
29.12.2022
Kiedy firmy wrócą do pracy stacjonarnej? Wyniki badania
29.12.2022
Pułapki biurowego żywienia. Jak ich uniknąć radzi dietetyk
29.12.2022
Jak pracodawca może wesprzeć kiedy pojawia się wypalenie zawodowe?
29.12.2022
Czy praca w biurze jeszcze czymś nas kusi? Wyniki badania
29.12.2022
Biuro czy home office – jakie środowisko pracy preferują polscy pracownicy? Wyniki badania
29.12.2022
Jak pracodawcy mogą pomóc obniżyć stres pracowników związanych z pandemią?
29.12.2022
1
>
14